MÚLT – JELEN – JÖVŐ: A magyar elektromos autózás helyzete vagyis minden, amit az e-mobilitásról egy kellemes borkóstoló mellett megtudhatunk
október 08. _ goodwine

MÚLT – JELEN – JÖVŐ: A magyar elektromos autózás helyzete vagyis minden, amit az e-mobilitásról egy kellemes borkóstoló mellett megtudhatunk

0 2497

A Borklub megalapítását az ihlette, hogy ritkán adódik olyan alkalom üzletemberek részére, amikor kötetlen hangulatban beszélgethetnek szakmai témákról. Minden eseményen egy olyan témakört járunk körül színvonalas vendégelőadók és egy moderátor segítségével, amely aktuális és mindenkit érint. A közös beszélgetést, eszmecserét pedig minden alkalommal egy borkóstolóval zárjuk, elismert borászok közreműködésével.

A GoodWine borklub alapítója nem más, mint Harsányi Gábor, a Goodwill Cégcsoport tulajdonos ügyvezetője. Személye megtestesíti mindazokat az értékeket, amelyeket a Borklub képviselni kíván: a nyitottságot, az elkötelezettséget, és a minőségi magyar borok szeretetét.

A GoodWine borklub immáron hatodik alkalommal kerül megrendezésre 2015. október 8-án, az Almárium Bisztróban. Témánk nem más lesz, mint a környezettudatossággal kapcsolatban álló elektromos autók világa. Beszélgetni fogunk a magyar elektromos autózás helyzetéről, újdonságokról, jogszabályi környezetről – mindenről, ami az e-mobilitást illeti. És természetesen a jó borok sem maradnak el.

Kérdezünk és válaszolunk a témával kapcsolatban. A válaszadásban segítségünkre lesz Dr. Dabóczi Kálmán a BKK Budapesti Közlekedési Központ Zrt. vezérigazgatója, Vörös Tamás a Jedlik Ányos Klaszter főtitkára, Knezsik István az Autós Nagykoalíció elnöke és Baranyák Zoltán a GoodWill Energy Kft. vezető energetikai szakmérnöke. Az est kérdezője és házigazdája Büki Csaba, az Elektromobilitás Partnernap 2015 esemény szervezője. A borokat biztosítja és a borkóstolót Dr. Bodri István, a szekszárdi Bodri Pincészet tulajdonosa tartja.

Ha Borklubunk felkeltette érdeklődését, szeretettel várjuk estünkre!

További információt, valamint a jelentkezés lehetőségét az alábbi linken találhatja:

http://goodwine.hu/esemenyek/hatodik-alkalom-2015oktober8-1800

Váljon az este a környezetünk egészségére!