Minősítési rendszer

Minőség- és környezetpolitika

A GoodWill Energy Zrt.  energetikai tanácsadás,  tervezés,  korszerűsítés és kivitelezés tevékenységének fókuszában a megrendelő igényeinek mind magasabb szintű kielégítése áll, aminek alapja a minőséget befolyásoló szaktudás és pozitív szemléletű  etikus magatartás.

GoodWill Energy Zrt. dolgozói elkötelezettek  a megújuló energetikai rendszernek az energetikahatékonyságnak, a természet és környezetvédelemnek, így a cég céljait szem előtt tartva a minőségi elvárásoknak megfelelően végzik munkájukat.

Célunk, hogy tevékenységeink során a fenntartható környezetvédelmet helyezzük előtérbe munkánk közben ne károsítsuk a környezetünket és ügyfeleink számára is környezettudatod műszaki megoldásokat tanácsolunk, tervezünk és valósítunk meg.

Számunkra fontos a megrendelőink jövőbeni és látens igényeinek feltérképezése, hogy szolgáltatásainkat a jövőre nézve az ezen igények által kijelölt irányokban fejlesszük mint például:

  • Az energia hatékonyságot  minden ügyfelünk számára.
  • Megrendelőink magas színvonalú, egyénre szabott, teljes körű kiszolgálása mind a szaktanácsadás illetően, mind pedig a tervezés és kivitelezés területén a környezeti tényezők figyelembevételével.
  • A GoodWill Energy Zrt. érdekeinek szem előtt tartásával a mindenkori megrendelői követelmények kielégítése.
  • A vevői elégedettség folyamatos figyelemmel kísérése, és az elégedettség növelési lehetőségeinek keresése.
  • A munkatársak bevonása a szervezés és irányítás folyamataiba.

Beszállítóinkkal jó partneri kapcsolatra törekszünk, igyekszünk beszállítói kapcsolatinkat erősíteni, illetve beszállítóink közül kiemelten keressük azokat, akik azonosulnak Társaságunk által megfogalmazott célokkal.

Célunk megvalósítása érdekében kialakítottuk, bevezettük és működtetjük az MSZ EN ISO 9001: 2009 minőségirányítási  és MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszert, folyamatosan fejlesztve azt.

iso-logo

A Megrendelő elvárásait, érdekeit, rövid és hosszú távú igényeit mindenkor elsődlegesnek tartjuk, megbízható, pontos, gyors ,korrekt és környezettudatos szolgáltatásainkkal  kívánunk hozzájárulni üzleti és gazdasági eredményeikhez.

GoodWill Energy Zrt. folyamatosan figyelemmel kíséri a hazai és nemzetközi környezetvédelmi, építészeti jogszabályoknak és elvárásoknak való megfelelést és törekszik a tevékenységgel kapcsolatos jogszabályi és környezetvédelmi követelmények  azonosítására és az azokban meghatározottaknak való megfelelőségre.

Fontos feladatunknak tekintjük a szükséges erőforrások biztosítását  humán, tárgyi és pénzügyi vonatkozásban. Ennek érdekében tervszerű képzéseket, oktatásokat szervezünk dolgozóink számára, kialakítjuk és fenntartjuk a környezettudatos minőségi munkavégzést. Erőforrásainkat, infrastrukturális hátterünket folyamatosan fejlesztjük.

A GoodWill Energy Zrt. minőség- és környezetirányítási rendszerének folyamatos működtetésével, a rendszeres ellenőrző, hibamegelőző és helyesbítő tevékenységgel törekszik a megrendelők elvárásainak egyre jobban megfelelni és a minőség – és környezetirányítási rendszert folyamatosan tökéletesíteni.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a GoodWill Energy  Zrt.  sikeréhez.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk? Többet szeretne tudni róla? Írjon nekünk!
Üzenet küldése