Slide background

Megújuló jelen a jövőért!

Slide background

Komplex energetikai szolgáltatások

Slide background

Tervezéstől a kivitelezésig

Tervezés


Jogszabályi környezet feltárása

Cégünk a jogszabályi környezet feltárása során a tervezett korszerűsítés(ek) elvégzéséhez esetlegesen szükséges engedélyezési eljárások számbavételezését végzi. A vonatkozó rendeletek alapján alternatívákat határozunk meg, lefolytatjuk a szükséges egyeztetéseket.

Hőszükséglet-számítás

Az energetikai célú pályázatok benyújtásához elengedhetetlen a hőszükséglet-számítás elvégzése. Cégünk a szolgáltatás keretében az épületek hőszükségletének és egyéb energetikai paramétereinek meghatározását, valamint a 7/2006 TNM. rendelet szerinti részletes számítását vállaljuk, mind a meglévő mind a tervezett épületre vonatkozóan.

Felmérési rajzok készítése

Amennyiben nem állnak rendelkezésre a jelenleg ténylegesen meglévő állapotot mutató tervek, cégünk vállalja az épület állapotrögzítő, felmérési tervdokumentációjának elkészítését.

male architect looking at blueprint

Építészeti tervezés

Amennyiben a korszerűsítés a felmérésen kívül további építészeti tervezést igényel a tervek elkészítése érdekében, építész kollégáink bevonásával építészeti tervezést is vállalunk.

Gépészeti tervezés

Gépészeti tervezési szolgáltatásunk keretében cégünk vállalja az energetikai korszerűsítéssel kapcsolatos gépészeti tervek (gázterv, központi fűtés terv, stb.) elkészítését.

Villamossági tervezés

A korszerűsítéssel kapcsolatos esetlegesen szükséges elektromos szaktervezési feladtok elvégzését vállaljuk, mérnökök bevonásával.

Engedélyeztetés

A korszerűsítés engedélyköteles részeinek a megfelelő szakhatóságoknál történő engedélyeztetése során teljes körű adminisztrációs szolgáltatást nyújtunk.