Felmérés

Miért fontos, hogy tervezés, vagy egy energetikai pályázat beadása előtt tüzetesen felmérjük a felújítani kívánt helyszínt? Ahogy kabátot sem a gombhoz veszünk, a tervezett projektet is a meglévő lehetőségeinkhez és az Ön igényeihez mérten kell alakítanunk, lépésről lépésre egyénre szabni.

Állapotfelmérésünk során vállaljuk az épület műszaki állapotának és adottságainak helyszíni vizsgálatát. Ennek keretében szakembereink szemrevételezik és értékelik az alkalmazott épületszerkezeteket és épületgépészeti berendezéseket, majd ezek ismertében tanácsot adnak az energetikai veszteségek csökkentésére, új megoldások alkalmazására.

Három szakágból – építészmérnök, villamosmérnök és gépészmérnök – álló csapatunk egymással szoros együttműködésben nem csak egy-egy részterületre koncentrálva nyújt megoldást, de a beruházás egészére kiterjedő komplex felméréssel segíti ügyfeleink munkáját.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk? Többet szeretne tudni róla? Írjon nekünk!
Üzenet küldése
Warning: chmod() has been disabled for security reasons in /var/www/gwenergy.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47