Tanácsadás

Az energetikai tanácsadás célja egy olyan komplex segítségnyújtás ügyfeleink részére, mely során szakértő mérnökeink projektjüket egészében vizsgálva adnak megoldást annak megvalósítására. Ismerve a pályázati kiírásokat tesznek javaslatot a gazdaságos beavatkozási lehetőségekre, szakmaiságuk végigkíséri a projekt egészét az előkészítéstől a kivitelezéséig, Önnel együtt gondolkodva, keresve az optimális megoldást.

Az épületek energetikai felülvizsgálatát cégünk különösen az alábbi területeken végzi:

  • épületgépészet: fűtés, használati melegvíz-ellátás, szellőzés és épülethűtés vizsgálata;
  • építészet: az épülethéj hőtechnikai kialakításának vizsgálata;
  • épületvillamosság: az épület gazdaságos és biztonságos villamos energia ellátásának vizsgálata.

A szakértőink által készített energetikai felülvizsgálat bemutatja a jelenlegi helyzetet, vizsgálja a megvalósítani kívánt állapotot, és a kettő közötti energiafogyasztásbeli különbséget bemutatva energiamérleget állít fel, minősíti az energiafogyasztást, és vizsgálja a beavatkozási lehetőségeket.

Energetikai tanácsadási szolgáltatásunk azon igények teljesítésére szolgál, ahol az épület, intézmény, üzem energiahatékonyságának fokozásával, energiaköltségeink csökkentésével és/vagy megújuló energiaforrások alkalmazásával ésszerűsítést és megtakarítást érhetünk el. A megvizsgált épület és annak üzemeltetési jellemzői során jellemzően több lehetőség kínálkozik, mind a hő, mind a villamos energia felhasználás esetében. A vizsgálatot követően javaslatot készítünk a változtatások megvalósítására és igény szerinti kivitelezésre is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk? Többet szeretne tudni róla? Írjon nekünk!
Üzenet küldése
Warning: chmod() has been disabled for security reasons in /var/www/gwenergy.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47