Tervezés

tervezesMiután pontosan ismerjük ügyfeleink igényeit és a pályázat által előírt feltételeket, a következő lépés a megvalósítandó projekt helyszínének felmérése. Szükséges ez nemcsak akkor, ha az épületről nincsenek tervek, hanem akkor is, ha a tervek elavultak, illetve azok nem digitális formában állnak rendelkezésre.

Nagyon fontos, hogy a tervdokumentációk az adott pillanatban ténylegesen meglévő állapotot mutassák, s figyelembe vegye a hatályos energetikai, tűzvédelmi, tervezési és kivitelezési jogszabályokat. Mindhárom szakunk építész-, gépész- és villamos– tapasztalt mérnökei egymással szoros együttműködésben végzik a projekthez szükséges tervezési munkát. Középület esetén a tervezés Rehabilitációs Szakmérnök bevonásával történik, napelemes rendszerek esetén pedig statikusi szakvélemény megerősítésével folyik a munka.

A cégünk által az elkészített tervdokumentáció a pályázathoz szükséges, részletes, tételes árazatlan költségvetés elkészítését is magában foglalja.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk? Többet szeretne tudni róla? Írjon nekünk!
Üzenet küldése
Warning: chmod() has been disabled for security reasons in /var/www/gwenergy.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47