Közvilágítás

Egy elavult, szórt fényt adó közvilágítás nemcsak veszélyessé teszi az utakon való közlekedést, de jelentős többletköltséget is jelent az azt fenntartó önkormányzat számára. A lámpatestek felmérésének hiányában ugyanis azok becsült száma és teljesítménye alapján fizetett a fogyasztó egy – nagy általánosságban – a valóságostól magasabb összeget.

Ezen két problémát küszöbölhetjük ki a világításkorszerűsítéssel, mely során nem csak az elavult lámpatesteket cseréljük LED-es világításra, de mind a kandeláberek, mind pedig a teljes vezetékezés megújul.

Az elavult vezetékek cseréje azért különösen fontos, mert hiába váltjuk ki a lámpatesteket a legmodernebb technológiával, egy régi, esetleg már meg is hibásodott kábelhálózat a teljesítmény töredékét képes átadni ugyanolyan fogyasztás mellett. Az kandeláber pedig a LED-lámpatestek központosított fényforrásának minél koncentráltabb lokalizálására hivatott.

A fent leírt munkálatok után nemcsak a közutak, s ezáltal egész településünk tehetőbb mindig közlekedés-, mindig pedig közbiztonság szempontjából élhetőbbé, de fogyasztásunk is csökkenthető. Hab a tortán, hogy egy központi elosztó segítségével a felhasznált energia mennyisége a jövőben teljes pontossággal mérhető, így az önkormányzat csak annyit fizet, amennyit valóban fogyasztott is.

Referenciáink:

  • Páty Önkormányzata
  • Ostoros Önkormányzata
  • Gomba Önkormányzata
  • Sárospatak Önkormányzata

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk? Többet szeretne tudni róla? Írjon nekünk!
Üzenet küldése