Működjön az Ön napeleme is mesterfokon!

Legmodernebb technológiával szerelt rendszereink kialakítása minden területen Ügyfeleink kényelmét hivatott szolgálni, az alábbi pár pontok figyelembevételével pedig maximális kapacitáson működhet napeleme.

Lássuk, melyek ezek:

  • Amennyiben az inverter zöld jelzést ad (LED zölden világít), a rendszer üzemszerűen működik.
  • Amennyiben az inverter piros jelzést ad (LED pirosan világít), a rendszer hibát észlelt, ezért nem termel vissza a hálózatba. Huzamosabb fennállásakor kérem jelezzék a rendszertelepítőnek a hibát!
  • A napelemes rendszer invertere beüzemeléskor a szolgáltató által meghatározott védelmi értékek szerint felprogramozásra került, annak paramétereit átállítani nem szabad.
  • A napelemes rendszer túlfeszültség, illetve túláram ellen védve van. Védelmi rendszerei automatikus működésbe lépnek hiba esetén. Amennyiben a védelmi biztosíték működésbe lépett (lekapcsolt), a hiba kiküszöbölésére kapcsolja vissza a kismegszakítót. Ha a kismegszakító továbbra is lekapcsol, kérjük, keresse energetikusainkat
  • A rendszer automatikusan működik, a napsugárzás intenzitásának függvényében termeli a villamos energiát. Áramszünet esetén a rendszer automatikusan leválasztja magát a villamos hálózatról, majd a hálózat visszatérésekor automatikusan visszacsatlakozik a rendszerre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk? Többet szeretne tudni róla? Írjon nekünk!
Üzenet küldése