Nyertes pályázat

Kedvezményezett neve: GoodWill Energy Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Projekt címe: Vállalatirányítási rendszer bevezetése a GoodWill Energy Zrt.-nél

Szerződött támogatás összege: 8 560 000 Ft

Támogatás mértéke: 40%

Projekt befejezési dátuma: 2021.02.23.

Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01296

 

Projekt leírás:

A fejlesztés elsődleges célja az volt, hogy meggyorsítsa, megkönnyítse és hatékonyabbá tegye a vállalkozás dolgozóinak munkavégzését, s egy olyan átlátható projektkezelési és operatív rendszert alakítson ki, mely javítja a cég versenyképességét a piacon.

A beruházás eredményeképpen egy olyan vállalatirányítási rendszer került bevezetésre a GoodWill Energy Zrt.nél, amely amellett, hogy pontos nyilvántartás ad a futó projektekről, számos egyéb fontos információt szolgáltat. Általa pontosan mérhető a kollegák leterheltsége, megfelelő módon oszthatóak fel a humán erőforrások, sokkal hatékonyabbá téve ezzel a cég működését.

A projekt megvalósítása során 9 funkcionális területre vonatkozó modul kerül lefejlesztésre és bevezetésre az on-promise/in-house rendszer keretén belül.

Az új rendszer bevezetése a cég erőforrásaink optimálisabb kihasználása révén sokkal hatékonyabbá teszi a cég működését, amely a felszabaduló energiák és erőforrások által új ügyfelek és új területek felé tud fordulni, tovább növelve ezzel nemcsak a cég bevételét, de üzemi eredményét is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk? Többet szeretne tudni róla? Írjon nekünk!
Üzenet küldése