Társadalmi felelősségvállalás

A Goodwill cégcsoport egésze számára fontos az, hogy jelentős sikerei mellett felelősséggel adózzon nemcsak csak az őt körülvevő emberek, de a környezet iránt is. Több hátrányos helyzetű, vagy beteg gyermeket érintő kezdeményezésünk segítségével támogattuk az arra rászorulókat, jutattunk el hozzájuk számukra nem elérhető ajándékokat.

Azt, hogy a megújuló energia felhasználásának támogatása, a környezetvédelem előtérbe helyezése mennyire fontos cégünk életében, a Goodwill Energy Zrt. profilját és hitvallását tekintve talán magyaráznunk sem kell.
Igyekszünk az élet minden területén figyelni arra, hogy a jelmondatunkként emlegetett Megújuló jelen a jövőért szlogen a mindennapokban is valóssággá váljon. A szelektív szemétgyűjtés mellett rendelkezünk egy teljesen elektromos üzemelésű Nissan Leaf autóval, s több kollegánk magánhasználata során is a hibrid technológiát választotta, és sokan a kerékpározás hős szerelmesei.

20151021_153724   Leafkettes

Hamarosan felépül a Goodwill Energy új székháza, mely épület bemutató házként is működik a jövőben ügyfeleink részére. A kivitelezés során a legfontosabb célunk az volt, hogy egy olyan élhető munkahelyet hozzunk létre kollegáink számára, mely 100%-ban szolgálja törekvéseink megvalósítását.

Az épület legfontosabb energetikai jellemzői:

  • 20 cm-es kőzetgyapot szigetelés a homlokzaton
  • 30 cm-es polisztirol hőszigetelés a tetőn
  • 2 db Panasonic gyártmányú, T-CAP levegő-víz hőszivattyú, 16 kW teljesítményű, WH-UX16FE8 kültéri egység, és WH-SXC16F9E8 beltéri egység, amely kiemelkedő tulajdonsága, hogy -15°C külső hőmérsékleten is le tudja adni a névleges teljesítményét.
  • Napelem: A lapos tetőre 37 db IBC PolySol 265 GX típusú, 9,8 kWp teljesítményben, a ferde tetőre: 16 db IBC MonoSol 280 ZX típus 4,48 kWp teljesítményben, homlokzatra: 6 db PVP-GE270M keret nélküli üveg napelem modul és 2 db PVP-GE270M mR keretes üveg modul 2,16 kWp teljesítményben.

DCIM101MEDIA DCIM101MEDIADCIM101MEDIA

DSC_9982_edit

DSC_9957_editDSC_9959_edit

Messzelátó Egyesület támogatása

A Goodwill szívesen támogatja a civil szervezeteket. A Messzelátó Egyesület számára az irodánkban feleslegessé vált papírhulladékot gyűjtjük össze, melyekből elültethető papírokat készítenek, s természetes festékekkel díszítik őket. A bennük levő magokból virágokat nevelhetnek a kis kertészek.

Társadalmi felelősségvállalásunk_Messzelátó Egyesület

Ismerkedjen meg velük: http://www.messzelato.hu/adoegyszazalek

Felajánlás a Bátortábor számára

A GoodWill Cégcsoport 2014 nyarán 300 db strandlabdát ajándékozott a Bátortábor számára. Cégcsoportunk fontosnak tartotta a kezdeményezést, hiszen több 100 gyermeknek tehettük szebbé a nyári vakációt.

Társadalmi felelősségvállalásunk_Bátortábor

A GoodWill és a MikulásGyár

Cégünknél már szinte hagyománnyá vált a mikulásgyár támogatása. A GoodWill Cégcsoport a hagyományoknak megfelelően, minden évben részt vesz a MikulásGyár adománygyűjtő kezdeményezésében. Ez a karitatív esemény egyébként ismertség tekintetében Európa-szerte az előkelő második helyen áll, és évről-évre egyre nagyobb érdeklődésre tart számot.

Társadalmi felelősségvállalásunk_Mikulásgyár

A Mikulás Gyár célja a mélyszegénységben élő nagycsaládok, így rengeteg gyermek segítése.

A Mikulás Gyár központi gyűjtőhelyére beérkező csomagokat dobozokba szelektálják, melyeket aztán a Magyar Vöröskereszt adott megyei központjába juttat el a

Magyar Posta. Kollégáink ruhákkal, játékokkal és tartós élelmiszerrel támogatják a rászoruló családokat, gyermekeket.

Felajánlás nonprofit szervezetek részére!

A GoodWill Cégcsoport működő nonprofit szervezetek részére használt, de jó állapotban lévő mobil készülékeit ajánlotta fel. A felajánlott mobiltelefonokra nonprofit szervezetek pályázhattak, és egy szervezet maximum 5 készüléket igényelhetett.  A mobiltelefonokat budapesti irodánkban, illetve postai úton vehették át a szervezetek.

Társadalmi felelősségvállalásunk_Felajánlás nonprofit szervezeteknek

Ajándékcsomag a Goodwilltől a Kölkedi gyerekeknek

A Goodwill Consulting Zrt. az Apis Logistic Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-vel közösen ajándékcsomaggal lepte meg a Baranya megyei községben élő és tanuló gyerekeket. A Kölkedi Általános Iskola és Óvoda számára a karácsonyi ünnepek közeledtével édességet és  irodaszereket juttattunk el, melyet a gyerekek nagy örömmel fogadtak.

Társadalmi felelősségvállalásunk_Kölkedi gyerekek

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk? Többet szeretne tudni róla? Írjon nekünk!
Üzenet küldése
Warning: chmod() has been disabled for security reasons in /var/www/gwenergy.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47