Rólunk

Cégbemutatás


DSC_9959_edit1A XXI. század nagy kihívása a környezeti változásokhoz való alkalmazkodás és az egyre növekvő energiafüggőség megoldására szolgáló alternatív energiaforrások
minél nagyobb arányú elterjesztése. A megújuló energiaforrások komoly előnyöket jelentenek az energiaellátás biztonsága területén, munkahelyteremtést és fenntartható gazdasági fejlődést biztosítanak, valamint a környezetvédelem területén is óriási jelentőséggel rendelkeznek.

GoodWill Energy Zrt. a Goodwill cégcsoport energetikával foglalkozó tagja, amely 2010-ben kezdte meg működését a hazai épületenergetikai piacon. Ezen szektor egyik meghatározott képviselőjévé válva vállalkozásunk profi segítséget nyújt épületenergetikai kérdésekben, tapasztalt mérnökeink pedig a legjobb megoldást kínálják energiahatékonysági és megújuló energia felhasználását növelő beruházásokhoz.

Eddig több mint négyszáz napelemes beruházásunk valósult meg, illetve számos napkollektoros és hőszivattyús rendszert telepítettünk ügyfeleinknél. Komoly tapasztalattal rendelkezünk az energiahatékonyságot növelő különböző hőszigetelési megoldások és nyílászárók terén is.

Annak érdekében, hogy felkészülten nézzünk szembe az olyan nem várt eseményekkel is, amelyek Ügyfeleink számára veszteséget jelenthetnek; teljeskörű felelősségbiztosítással rendelkezünk Európa egyik piacvezető biztosító társaságánál. Az európai színvonalú szolgáltatási limitek meghatározásánál célunk az volt, hogy Megbízóink számára az (esetleges/felmerülő) átmeneti nehézségek megoldása zökkenőmentesen történjen.

Ügyfeleink között cégek, önkormányzatok és magánszemélyek is megtalálhatóak, köszönhetően annak, hogy szakértő csapatunk minden szektor számára megfelelő alternatívát és műszaki megoldást tud nyújtani tervezési, kivitelezési és finanszírozási kérdésekben egyaránt. Komplex szolgáltatásaink a helyszíni felméréstől a tanácsadáson át a megvalósulásig nyomon követik az ügyféligényeket, felölelve az energetikai szakma teljes portfólióját.
2013-ban cégcsoportunk is csatlakozott a Fenntartható Fejlődésért Vezetői Ajánláshoz. Horvátországban, Romániában és Bulgáriában is működő irodával rendelkezünk, így a külföldi piacon is elérhetőek vagyunk. Már több mint 14 000 napelemet telepítettünk Ügyfeleink részére.
Cégünk küldetése, hogy a hazánkban még kevésbé alkalmazott alternatív energiaforrások minél közelebb kerüljenek a fogyasztókhoz: komplex szolgáltatás nyújtásával arra törekszünk, hogy a projektötlet felmerülésétől, a finanszírozási lehetőségek felkutatásán át, a végső kivitelezésig Ügyfeleink rendelkezésére álljunk.

Országos tanácsadói hálózattal és kiemelt energetikai referenciákkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Alapelveink:

GWE_Alapelvek_v2.1-page-001-729x1024

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Érdekli valamelyik szolgáltatásunk? Többet szeretne tudni róla? Írjon nekünk!
Üzenet küldése
Warning: chmod() has been disabled for security reasons in /var/www/gwenergy.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47